Univerzita a její areály – informace a navigace (mobilní aplikace) - Cupák, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Tato práce pojednává o problematice vývoje multiplatformních mobilních aplikací. Součástí práce je návrh a implementace mobilní aplikace pro usnadnění orientace osob v prostředí velké univerzity. Aplikace je navrhnuta pro mobilní operační systémy Android a iOS a je implementována ve vývojovém prostředí Ionic. Aplikace poskytne základní informace o jednotlivých budovách univerzity, zobrazí budovy na mapě a umožní uživatele do těchto budov navigovat.

This thesis deals with development of multiplatform mobile applications. Part of the thesis is the design and implementation of a mobile application to facilitate the orientation of people in a large university environment. The application is designed for Android and iOS mobile operating systems and is implemented in the Ionic development environment. The application provides basic information about individual buildings of the university, displays buildings on the map and allows the user to navigate these buildings.
The university and its campuses – information and navigation (mobile application)
Keywords: Multiplatformní mobilní aplikace; orientace v areálu; navigace; Android; iOS; Ionic; Apache Cordova.; Multiplatform mobile applications; orientation in the areal; navigation; Android; iOS; Ionic; Apache Cordova.