Systém hodnocení pracovníků ve vybraném podniku - Janská, Iveta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Předmětem předkládané diplomové práce vybraného tématu je posouzení systému hodnocení a jeho jednotlivých složek ve vybraném podniku s cílem předložit návrhy pro jeho zlepšení. V návaznosti na rešerši dosavadních poznatků týkajících se problematiky hodnocení pracovníků bude provedena a popsána část praktická. V rámci této části budou uskutečněna šetření s vybranými zaměstnanci podniku. Na základě komparace výsledků dat obou šetření budou formulována doporučení pro další vedení systému hodnocení v daném podniku.

The subject of the presented master's thesis on the chosen topic is the assessment of the evaluation system and its individual components in a selected company, aiming to provide suggestions for its improvement. Following a review of existing knowledge regarding the issue of employee evaluation, a practical part will be conducted and described. In this section, surveys will be carried out, including selected employees of the company. Based on the comparison of the results from both surveys, recommendations for further management of the evaluation system in the given company will be formulated.
Employee Evaluation System in the Selected Company
Keywords: hodnocení pracovního výkonu; hodnocení pracovníků; systém hodnocení; řízení pracovního výkonu; metody hodnocení; performance appraisal; employee evaluation; evaluation system; performance management; appraisal methods