Návrh projektu výrobní linky se vzdálenou kontrolou - Samoilyk, Ievgen (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práce se zabývá návrhem projektu zavedení výrobní linky se vzdálenou kontrolou ve společnosti, jejímž předmětem podnikání je výroba a prodej makové náplně různých druhů. Specifikuje základní pojmy a metody projektového managementu. V práci je analyzován současný stav společnosti a okolí. Práce se specializuje na návrh projektu.

This thesis describes project design of a production line with remote monitoring. Specifies the basic concepts and methods of project management. Thesis analyses the current state of society and the environment. Thesis specializes in the design project.
Project Design of a Production Line with Remote Monitoring
Keywords: Projekt; projektový management; časový plán; síťový graf; CPM; analýza rizik; plán nákladů; Project; project management; schedule; network graph; CPM; risk analysis; plan of costs