Generování grafů v DIAdemu z LabVIEW - Kučera, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2020)
Cílem této práce je vytvoření programu který bude vytvářet a ukládat grafy pomocí programu DIAdem. Program je rozdělen do dvou částí kdy jedna se nachází v prostředí LabVIEW a druhá jako script v jazyce VBS. Výsledné řešení dokáže vytvořit a parametrizovat graf čistě z prostředí LabVIEW bez nutnosti přímého spouštění scriptu.

The aim of this work is to create a program, which will create charts and safe using DIAdem. The program is divided into two parts, one in LabVIEW and the second as a script in VBS. The resulting solution can create and parameterize the graph purely from the LabVIEW environment without the need to run the script directly.
LabVIEW graphs generation via DIAdem
Keywords: LabVIEW; DIAdem; Graf; VBS; VI; Export; Komunikace; LabVIEW; DIAdem; chart; VBS; VI; Export; Communication