Vzduchotechnika v motorestu - Kojecká, Karolína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechniky a přímého chlazení v objektu motorestu. Vzduchotechnika zajišťuje přívod čerstvého vzduchu a odvod znehodnoceného vzduchu. Ve vybraných místnostech je navrženo přímé chlazení, které slouží k odvodu tepelné zátěže a zajištění vhodného mikroklimatu v letním období.

The bachelor thesis deals with the design of ventilation and direct cooling in the roadhouse. The ventilation system provides supply of fresh air and delivery of exhausted air. In selected rooms is resigned direct cooling to remove the heat load and provide a suitable microclimate in the summer.
Ventilation of the roadhouse
Keywords: Vzduchotechnika; nucené větrání; přímé chlazení; klimatizace; potrubní ventilátor; motorest; kuchyně; ubytování; Ventilation; forced ventilation; direct cooling; air conditioning; pipe ventilator; roadhouse; kitchen; accommodation