Návrh firemní databáze zákazníků - Měřička, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Práce pojednává o problematice výběru vhodného databázového systému. Zabývá se historií jejich vývoje a vybrané systémy také porovnává. V díle je popsán návrh datového modelu pro firemní databázi zákazníků a nastíněno řešení jejího aplikačního rozhraní.

This bachelor´s thesis deals with the issue of suitable database system selection. It content’s the historical development overview and it’s comparing. It content’s the historical development overview of the database systems and it’s comparing.
Design of Company Customers Database
Keywords: databáze; MySQL; FireBird; PostgreSQL; PHP; Microsoft Access; database; MySQL; FireBird; PostgreSQL; PHP; Microsoft Access