Studie tvorby logistické koncepce ve vybraném podniku - Bobotová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práca sa zaoberá štúdiou tvorby novej logistickej koncepcie a jej návrhom pre spoločnosť Schaeffler Skalica, spol. s r. o., ktorá sa venuje výrobe ložísk a súčiastok pre automobilový priemysel. Návrh novej logistickej koncepcie sa týka zásob spoločnosti Schaeffler Skalica, spol. s r. o. uložených v konsignačnom sklade v Nemecku, ktoré sú dodávané čínskym dodávateľom.

The diploma thesis discusses the study of creation of new logistics conception and its proposal for the company, Schaeffler Skalica, spol. s r. o., which is engaged in the production of bearings and components for the automotive industry. The proposal of the new logistics conception relates to the stocks of Schaeffler Skalica, spol. s r. o., which are stored in the consignment warehouse in Germany and are supplied by Chinese supplier.
Study of Creating a Logistics Concept in a Selected Company
Keywords: logistika; preprava; prepravné náklady; skladovanie; logistics; transport; transport cost; warehousing