Analýza procesu řízení projektů - Bordovský, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou procesu řízení projektů ve firmě Královopolská, a.s. Brno. Firma patří mezi největší české výrobce jeřábů a zdvihací techniky. Práce se zabývá analýzou vybraných projektů, odhalením slabých míst procesu řízení projektů a návrhem zlepšení.

This diploma thesis is engaged in project management , Královopolská Brno. The company belongs to the biggest Czech crane and hoist device manufacturers. The subject of this diploma thesis is the analysis of projects. Detection of bottlenecks in the project management process and suggest improvment ideas.
Project management
Keywords: projektové řízení; realizace produktu; postupový diagram; sběr dat; Ganttův diagram; FMEA; Paretova analýza; project control; execution of a project; flow diagram; data capture; Gantt diagram; FMEA; Paretto analysis