Specifika týmové práce a řízení ve stavebnictví - Klikar, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Ve své diplomové práci se zabývám týmovou prací ve stavební firmě, se zaměřením na týmovou komunikaci. Ve vybraném podniku se pokusím správně odhali komunikacní problém a navrhnout jeho řešení.

In my thesis I deal with teamwork in a construction company, focusing on team communication. In selected company I will try to correctly reveal the communication problems and propose a solution.
The specifics of teamwork and management in constructions
Keywords: Tým; týmová práce; role člena týmu; týmová komunikace; Team; teamwork; team member roles; team communication