Návrh internetových stránek - Novák, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Bakalářská práce se zabývá návrhem internetových stránek a možností implementace pokročilých technologií, které jsou spjaty s vývojem webových aplikací. Cílem je vytvořit funkční webovou prezentaci včetně grafického návrhu pro konkrétní firmu.

Bachelor thesis deals with design and site deployment options of advanced technologies, which are associated with the development of web applications. The aim is to create a functional web presentation, including graphic design for a specific company.
Web Pages Design
Keywords: WWW; HTTP; HTML; XHTML; CSS; PHP; SEO; MySQL; JavaScript; Apache; databáze; webová prezentace; WWW; HTTP; HTML; XHTML; CSS; PHP; SEO; MySQL; JavaScript; Apache; database; web presentation