Stavebnictví a průmysl 4.0 - Pálfiová, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Predmetom tejto bakalárskej práce je priemysel 4.0 a jeho možnosti implementácie v stavebnom priemysle. Práca sa dá rozdeliť do dvoch tématických časti. V prvej časti sú popísané a vysvetlené základné pojmy, nástroje a metódy využívané Priemyslom 4.0 v druhej časti sa táto práca venuje Priemyslu 4.0 a Stavebníctvu 4.0 a možnosti ich implementácii v krajinách Vyšehradskej štvorky. Táto práca si kladie za cieľ zdokumentovať aktuálny stav, legislatívne pripravenosti a mieru implementácie Stavebníctva 4.0 v jednotlivých krajinách Vyšehradskej štvorky.

This bacheloor thesis deals with Industry 4.0 described and explained and secnd part deals with Industry 4.0, Construction 4.0 and its possible implementation in countries of Vysegrad four. The purpouse of this work are to document tha actual situation legislativw readiness and rate of implementation of Construction 4.0 in every single country of Vysegrad four.
Construction industry and Industry 4.0
Keywords: Priemysel 4.0; Stavebníctvo 4.0; Vyšehradská štvorka; Industy 4.0; Construction 4.0; Vysegrad four