Analýza ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod - Chocholáč, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Předmětem bakalářské práce je analýza jednotlivých ekonomických ukazatelů podniku. Obsahuje finanční analýzu podniku a aplikované statistické metody. Specifikuje vývoj hodnot do současnosti a předpovídá možný trend do budoucnosti. Závěr tvoří návrh řešení problémů společnosti.

The subject of Bachelor´s thesis is an analysis of economic indicators of the company. It includes financial analysis of business and applied statistical methods. Specifies the development of values to the present and predict possible future trends. Conclusion of thesis contains solutions of problems of firm.
Analysis of Economic Indicators Using Statistical Methods
Keywords: Finanční analýza; analýza; ukazatel; statistické metody; trend; časové řady; Financial analysis; analysis; indicator; statistical methods; trend; time series