Rodinný dům s 2 bytovými jednotkami - Červená, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Předmětem této bakalářské práce jsou návrh a především projektová dokumentace rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami ve Zlíně. Budova se skládá ze dvou nadzemních podlaží a suterénu, kde jsou situovány garáže pro oba byty. Kromě vlastního projektu jsou součástí práce i architektonická studie a seminární práce.

The theme of the bachelor´s thesis are a design and mainly a project documentation of a detached house with two housing units in Zlín. The building consists of two aboveground floors and a basement, where garages for both flats are situated. Beside the own project documentation an architectural study and an essay are also parts of the thesis.
The detached house with two housing units
Keywords: rodinný dům; bytová jednotka; stavební projekt; technická zpráva; suterén; schodiště; nadzemní podlaží; plochá střecha; detached house; housing unit; construction project; technical report; basement; staircase; aboveground floor; flat roof