Analýza ceny bytových jednotek v developerských projektech - Grábl, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2024)
Cílem této bakalářské práce je zmapovat cenovou úroveň bytových jednotek v developerských projektech na území ČR v regionu hl. m. Prahy a Středočeského kraje. Pro analýzu bude potřeba získat informace o developerských projektech a o lokalitách, ve kterých se budují. Hodnocení ukáže vliv všech faktorů mající na ceny vliv. Výstupem bude stanovení obvyklé ceny bytu za 1 m2 a porovnání s daty od Deloitte.

The aim of this bachelor thesis is to map the price level of housing units in development projects within the capitol city of Prague and the Central Bohemia Region in the Czech Republic. This analysis will require gathering information about the development projects and their respective locations. The evaluation will show the influence of all factors affecting prices. The output will be a determination of the usual price per 1 m2 of an apartment and a comparison with data from Deloitte.
Price analysis of residential units in development projects
Keywords: Druhy cen; metody oceňování; bytový fond; development; nabídková cena; bytová jednotka; užitná plocha; analýza; databáze; Types of prices; valuation methods; housing stock; development; offer price; housing unit; usable area; carpet area; analysis; database