Návrh na realizaci chráněné dílny - Vávrů, Jaromír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem na realizaci chráněné dílny ve městě Jihlava. Diplomová práce je reakcí na současný stav nezaměstnanosti lidí s tělesným postižením, kteří mají velice malou šanci na získání plnohodnotného zaměstnání na trhu práce. Tato diplomová práce vyhotovuje předpoklad pro úspěšné založení chráněné dílny, jakožto konkurenčně schopného podniku v kraji Vysočina.

This diploma thesis deals with the proposal for the implementation of the sheltered workshop in Jihlava. The thesis is a response to the current state of unemployment of people with physical disabilities, who have very little chance of getting full employment in the labour market. This thesis creates a precondition for the successful establishment of a sheltered workshop, as competitively capable business in the region of Vysocina.
The Proposal for the Implementation of Sheltered Workshop
Keywords: Chráněná dílna; chráněné pracovní místo; realizace podniku; finanční plán; řízení podniku; Sheltered workshops; sheltered job execution firm; financial plan; business management