Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení - Bajer, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace vybraného podniku Kronospan CR, spol. s r.o. za období 2015 až 2019 pomocí metod finanční analýzy. Stav je posouzen na základně metod finanční analýzy, které jsou rozebrány v teoretické části práce a následně užita v praktické části. Na základě výsledků vybraných metod budou tyto informace využity pro návrh zlepšení finanční situace společnosti.

Bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of selected company Kronospan CR, spol. s r.o. for period 2015 to 2019 using the methods of financial analysis. Status is assessed on the basis of financial analysis methods, which are described in the theoretical section and then used in practical part. According to the result of selected methods will be this information used to propose improvements to the financial situation of the company.
Evaluation of the Financial Situation of Company and Proposals to its Improvement
Keywords: Finanční analýza; účetní výkazy; rozdílové ukazatele; poměrové ukazatele; soustavy ukazatelů; likvidita; zadluženost; Financial analysis; financial reports; differential indicators; ratio indicators; financial indicators; liquidity; indebtedness