Vzduchotechnika zázemí výrobní haly - Hajn, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro administrativní prostory výrobní haly v Humpolci. Výrobna slouží pro práci se dřevem. Administrativa je rozdělena na čtyři samostatné úseky a každý z nich je obsluhován svojí VZT jednotkou. Hlavními úkoly návrhu je zajištění požadované výměny vzduchu a pokrytí tepelných zisků v letním období. Teoretická část popisuje typy vzduchotechnických jednotek a jejich komponenty. Výpočtová a projektová část řeší konkrétní návrh vzduchotechnických a klimatizačních zařízení pro administrativní část budovy.

Bachelor thesis describes the design of air-conditioning for production hall background in the city Humpolec. The building is designed to work with wood. The administrative part of the hall is divided into four separate sections each is serviced by its own device. The main task is to ensure the required exchange of fresh air and further ensure coverage of heat gain in the summer. The theoretical part describes the types of air-conditioning units and their components. Calculation and design part addresses the specific design of air-conditioning equipment for the administrative part of the buildings.
Ventilation of the production hall background
Keywords: Vzduchotechnická jednotka; klimatizace; nucené větrání; úprava vzduchu; zpětné získávání tepla; kancelářské prostory.; Air handling unit; air condition; forced air ventilation; air treatment; heat recovery; office space.