Mikroprocesorem řízená nabíječka baterií - Džama, Igor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem mikroprocesorem řízené nabíječky baterií. Práce obsahuje obvodové schéma zapojení výsledné nabíječky. V této práci je vytvořen funkční software pro řízení této nabíječky. Nabíječka je pak vyrobena.

This diploma thesis deals with design of microprocessor controlled battery charger. Thesis contains circuit diagram of final charger. In this thesist there is created functioning software for control of this battery charger. Charger is than manufactured.
Batery charger control by microprocessor
Keywords: baterie; akumulátor; nabíjení; mikroprocesor; battery; acumulator; charging; microprocessor