Rodinný dům s provozovnou, Uherské Hradiště - Trachtulcová, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předložená bakalářská práce se skládá z kompletní projektové dokumentace sloužící jako podklad pro stavební povolení ke stavbě rodinného domu s provozovnou kosmetického salónu. Dům je situován na území Zlínského kraje v Uherském Hradišti v městské části Mařatice. Objekt je navržen jako zděná stavba, kde svislé konstrukce jsou navrženy z konstrukčního systému POROTHERM a betonových tvarovek POSTA. Vodorovné konstrukce jsou navrženy z předpjatých stropních panelů SPIROLL. Hlavní objekt je zastřešen pultovou vazníkovou střechou a půdorys provozovny je zastřešen plochou střechou. Objekt má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, které zaujímá pouze část půdorysné plochy nadzemních podlaží.

Submitted bachelor thesis presents complex design documentation that serves as groundwork necessary for planning permission for a family house with business premises for a cosmetic salon. The building is located in Mařatice which is a part of town Uherské Hradiště in the region of Zlín. The building was designed as a brick building with vertical structures designed from a structural system POROTHERM and concrete shaped bricks POSTA. Horizontal structures are designed from prestressed ceiling panels SPIROLL. The main building is covered with pent roof truss and the ground plan of the business premises is covered with flat roof. The building has two elevated floors and one that is below ground and occupies only part of the floor space of the above ground floors.
Family house - Uherské Hradiště
Keywords: Bakalářská práce; projektová dokumentace; rodinný dům s provozovnou; vazníková střecha; plochá střecha; Bachelor thesis; design documentation; family house with business premises; pent roof truss; flat roof