Návrh opatření pro rozvoj značky - Stanko, Šimon (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh strategie rozvoje značky Pixeye, agentury specializující se na výkonnostní marketing. Teoretická část definuje pojem značky a představuje rámec pro identitu značky, její pozicování a klíčové principy brandingu. Analytická část zkoumá interní a externí faktory ovlivňující rozvoj značky a navrhuje strategický směr. Návrhová část obsahuje konkrétní doporučení pro rozvoj značky, včetně kroků implementace a zhodnocení jejich možného dopadu.

This bachelor’s thesis focuses on developing a brand strategy for Pixeye, a performance marketing agency. The theoretical part defines the concept of a brand and presents a framework for brand identity, positioning, and key branding principles. The analytical part examines internal and external factors influencing brand development and outlines a strategic direction. The recommendation section proposes specific actions for brand development, including implementation steps and an evaluation of their potential impact.
Proposal for Brand Development Activities
Keywords: rozvoj značky; identita značky; pozicování značky; cílová skupina; výkonnostní marketing; vizuální identita; brandingová strategie; konkurence; brand development; brand identity; brand positioning; target audience; performance marketing; visual identity; branding strategy; competitors