Administrativní budova firmy Energis, Hradec Králové - technologická etapa opláštění - Findejs, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na porovnání dvou variant opláštění a to montáž plechové provětrávané fasády a montáž tepelně izolačních panelů Kingspan. Práce dále řeší technologický předpis montáže, návrh strojní sestavy pro montáž opláštění, zásady organizace výstavby včetně technické zprávy zařízení staveniště a výkresu zařízení staveniště, kvalitativní požadavky na jednotlivé varianty opláštění a bezpečnost a ochranu zdraví při práci včetně vypracovaného plánu rizik.

This thesis is focused on comparing the two variants sheathed and installation of metal ventilated façade and installation of insulation Kingspan. The thesis deals technologically provisions installation, design of mechanical assemblies for mounting cladding to organization, including technical report building equipment and drawing of the building equipment, quality requirements for individual variations cladding and safety and health at work, including developing a plan of risks.
Administrative building of company Energis, Hradec Králové - technological stage of sheathed
Keywords: Montáž opláštění; plechová provětrávaná fasáda; izolační panely Kingspan; technologický předpis; rozpočet; časový plán; zařízení staveniště; plán rizik; kontrolní a zkušební plán.; Installation of sheathed; metal ventilated facade; Kingspan insulated panels; technological regulation; budget; schedule; facilities of a construction site; plan of risks; control and test plan.