Rezidence Zlatá Pole v Letovicích - Novák, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Cílem diplomové práce je vyprojektování dopravní infrastruktury pro novostavbu 4. bytových domů v Letovicích. Projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení obsahuje směrové a výškové řešení stavby, vyřešení statické a pěší dopravy a také návrh dopravního značení a rozhledových poměrů. Celá nově vznikající lokalita je navržena jako zóna 30.

The aim of the diploma thesis is designing the transport infrastructure for the new building of the 4 apartment buildings in Letovice. The design documentation for building permission contains direction and height solution of the building, static and pedestrian traffic and also design traffic signs and outlook’s ratios. The whole newly emerging site is designed as zone 30.
Residence Zlatá Pole in Letovice
Keywords: Rezidence Zlatá pole v Letovicích; Letovice; dopravní řešení; obousměrná komunikace; asfaltová komunikace; chodník; parkoviště; kolmé parkovací stání; zpomalovací prahy.; Residence Zlatá pole in Letovice; Letovice; transport solution; bidirectional road; asphalt road; sidewalk; parking lot; perpendicular parking space; deceleration thresholds.