Relaxačně - rekreační Hotel Dubník - Geschwandtner, Matúš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce se zabývá projektovou dokumentací Relaxačně – rekreačního hotelu Dubník v Starej Turej. Objekt je navržen jako samostatně stojící, se dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím. Půdorys objektu má tvar pravidelného obdélníku. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní hala, restaurace, kuchyň a část pro správu hotelu. Druhé nadzemní podlaží slouží k ubytování. V podzemní podlaží je navržena sauna s ledovým bazénem. Konstrukční systém je kombinovaný. Objekt je zastřešen sedlovou střechou ze dřevěných vazníků.

The diploma thesis deals with project design documentation of a Relaxation – recreation hotel Dubník in Stará Turá. The object is designed as a two floor building with basement below ground level. Object´s ground plan is rectangular shaped. First floor contains a lobby, restaurant, a kitchen, and a hotel administration part. Second floor is meant for accomodiaton. Sauna and ice pool is designed in basement. Construction system is combinated. Coping consists of a double sloping roof made out of wooden roof trusses.
Relaxation - recreation Hotel Dubník
Keywords: hotel; relax; rekreace; ubytování; restaurace; hotelový pokoj; bezbariérový přístup; sauna; kombinovaný systém; sedlová střecha; hotel; relax; recreation; accommodation; restaurant; hotel room; acces for disabled person; sauna; combinated system; gabled roof