Používání kurzů ČNB ve společnosti Hestego s.r.o - Vítková, Věra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce posoudí vhodnost současného režimu používání kurzů České národní banky a navrhne jiná efektivnější řešení ve společnosti Hestego, s.r.o.

The bachelor dissertation will consider the suitability of the current system use of the Czech national bank rates and suggest more effective solution in company Hestego, Ltd.
Using rates ČNB in selected company Hestego s.r.o.
Keywords: Vývoj kurzu Kurzové rozdíly Přepočet cizí měny Česká národní banka Daň z přidané hodnoty; Development of the rate Exchange differences Foreign currency conversion Czech National Bank Value added tax