Uplatnění personálního marketingu v obchodní společnosti - Škorpilová, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá uplatněním personálního marketingu ve společnosti. Teoretická část práce se zaobírá poznatky z oblasti týkající se uplatnění marketingu v oblasti HR. V druhé, praktické části práce jsou provedeny analýzy současného stavu společnosti, které by měly napomoci ke zjištění problémových oblastí personálního marketingu v podniku. Analytická část je obohacena o názory zaměstnanců. Cílem této práce je zhodnocení současné situace personálního marketingu společnosti tak, aby došlo ke zlepšení personálního marketingu společnosti a ke zlepšení oblastí zjištěných jako problémové.

This master’s thesis deal with assertion personal marketing in company. Theoretical part of this work is focused on the knowledge of assertion of marketing in HR sphere. In the second, practical part of this master thesis analysis the current state of company, which should help in  the identification of problematic areas of personal marketing in the company. This analysis part of this work is enriched by the views of employees. The aim of this thesis is to evaluate the  current situation of the company’s personal marketing in order to improve the areas identified as problematic.
Utilization of Personal Marketing in a Company
Keywords: Lidské zdroje; personální marketing; získávání pracovníků; podniková komunikace; angažovanost zaměstnanců; adaptace zaměstnanců; zaměstnanci; řízení lidských zdrojů; image společnosti; Human resources; personal marketing; recruitment; corporate communication; employee engagement; employee adaptation; employees; human resources management; company image