Hodnocení finanční situace vybrané obchodní korporace - Pokorná, Alice (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti Kentico software, s.r.o. v letech 2011-2016 za použití metod finanční analýzy. Na základě výsledků této analýzy budou navrhnuta řešení, která by mohly vést ke zlepšení finanční situace této obchodní korporace.

Bachelor thesis deals with the evaluation of the financial situation of Kentico software, s.r.o. company in the years 2011-2016 using the metods of financial analysis. Based on results of the analysis are proposed solutions, which could lead to improvement of the financial situation of the business corporation.
Evaluation of the Financial Situation of the Selected Company
Keywords: Finanční analýza; rozvaha; výkaz ziskua ztrát; horizontální analýza; vertikální analýza; poměrové ukazatele; rozdílové ukazatele; soustavy ukazatelů; Financial analysis; balance sheet; profit and loss statement; horizontal analysis; vertical analysis; ratio indicators; differential indicators; system of ratio