Návrh změn konceptu řízení lidských zdrojů v podniku - Tvrdý, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů. Soustředí se na jednotlivé oblasti personální činnosti a personálního přístupu v podniku. První část práce je soustředěna na teoretická východiska a jejich přesnější vymezení vůči danému tématu. V druhé části práce je provedena analýza řízení lidských zdrojů v konkrétním podniku. V závěru práce jsou formulovány konkrétní návrhy a doporučení pro danou společnost. Změny se týkají personálního řízení, které vycházejí z praktického zjištění opírající se o teoretické poznatky. Všechna doporučení a návrhy byly stanoveny v souladu s aktuálním stavem ve společnosti.

The thesis focuses on human resources management specifically individual area of personnel activity and their approach in a firm. The first part of this work is focused on theoretical outcome and their precise limitation of the topic. In the second part, there is an analysis of human resources management in a particular firm. At the end of this dissertation there are formulated specific proposals and recommendations for a given corporation.The changes are with regards to personal management, which are based from the practical survey founded on the theoretical findings. All recommendations and suggestions were set in accordance with current state of the company.
Proposal for Changes of Human Resource Management in a Company
Keywords: Lidské zdroje; personální pracovník; personální řízení; výběr zaměstnanců; plánování; hodnocení zaměstnanců.; Human resources; personnel agent; HR management; selection of employees; planning employees; employee evaluation.