Pokročilá webová aplikace redakčního systému - Žert, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Práce pojednává o tvorbě redakčního systému pro správu obsahu internetových stránek Nadace Partnerství. Definuje základní požadavky na systém. Analyzuje jejich zpracování s využitím diagramů. Po popisu návrhu řešení se věnuje implementačním úskalím a jejich řešením. Závěr práce je věnován nástinu dalšího rozvoje systému a jeho budoucího uplatnění.

The thesis describes development of content management system for Partnership Foundation. It defines the basic project requirements and analyses their implementation using standard diagrams. After defining the system solution the thesis represents programming issues and their negotiation. The rest of this work is set to future system improvements and advanced use.
Advanced Web Application of Editorial System
Keywords: Redakční systém; internetová stránka; PHP; MySQL; XHTML; CSS; JavaSript; Nadace Partnerství; WYSIWYG editace; hosting; FCKEditor; Google Maps API; Content management system; webpage; PHP; MySQL; XHTML; CSS; JavaScript; Partnership Foundation; WYSIWIG editing; hosting; FCKEditor; Google Maps API