Návrh elektroinstalace průmyslového objektu - Cabal, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato práce se zabývá projektováním a dimenzováním elektrických instalací v průmyslových objektech. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zmiňuje projektování instalací, z hledisek základních termínů, složení projektové dokumentace, stupňů projektové dokumentace a koordinací profesí. Dále obsahuje legislativní požadavky, ochranu před úrazem elektrickým proudem dimenzování elektrických instalací. V praktické části je navržena elektroinstalace ČOV Podivín pomocí CAD systémů a programu EATON Pavouk. Návrh obsahuje situaci objektu, dispozice jednotlivých navrhovaných objektů, jednopólové schéma rozvaděčů RM 1 a RM 2. Dále paprskovou síť rozvodů vč. požadovaných hodnot a vypínacích charakteristik.
Design of the wiring for the industry building
Keywords: Projekt; průmyslový objekt; norma; bezpečnost elektrických instalací; dimenzování instalací; ochranné prvky; čistírna odpadních vod.