Napájecí zdroje elektronických zařízení - Mrázek, Dalibor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
V mé bakalářské práci se nejprve věnuji mnoha druhům spínaných zdrojů. Zjišťuji jejich výhody a nevýhodu při zapojení. V další části se zabývám návrhem jednotlivých funkčních částí, ze kterých se bude spínaný zdroj skládat. Následuje realizace desky plošného spoje, její osazení a následné oživení zdroje. Hlavním cílem mé práce bylo vymyšlení regulace spínaného zdroje, které jsem zdárně vyřešil. V závěru své práce jsem změřil a vynesl do grafu zatěžovací charakteristiky, při různém vstupním napětí.

In my baccalaureate work first pay to many kinds switched sources. I gather their benefits and disadvantage at wiring. In next parts deal with proposal single functional part, from which will switched source pile. Follows realization portfolio printed circuit, her recess and resulting resurgence sources. Main aim my work was illusional regulation switched sources that the am successfuly solved. At the close his work am measured and brought up to the graph speed-load characteristic, at different input tension.
Power sources of electronic devices
Keywords: Napájecí zdroje elektronických zařízení; THE POWER SOURCES OF ELECTRONIC DEVICES