Internetové rozhraní pro vykreslování výsledků simulací elektronických schémat - Šafář, Viktor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Webové rozhraní pro vykreslování výsledků simulací elektronických schémat poskytuje studentům i jiným používat snadno přístupnou webovou aplikaci, která je schopna posloužit jako základní zobrazovací modul při simulování elektronických obvodů.

A web-based interface for displaying results of electronic circuit's simulations provides students and other potential users an easy-accessible web application, which is able to display electronic circuit's simulations results.
Graphical internet tool for displaying results of electronic circuit's simulations
Keywords: Internetové rozhraní; webové rozhraní; zobrazení výsledků simulace; simulace elektronických schémat; CSDF; CSD file; CSD soubor; Internet interface; web interface; simulation results displaying; dislplaying tool; simulation of electronic circuits; CSDF; CSD file