Logická hra Kakuro - Hodáň, Ján (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Tato práce stručně popisuje historii logiky a logických her. Podrobně vysvětluje pravidla a způsoby řešení hry kakuro. Do hloubky bude rozebrána problematika a způsoby implementace této hry. V posledních kapitolách bude vysvětlen způsob, kterým je logická hra implementována a způsoby testování.

This thesis deals with history of logic and logic games. In details deals with rules and options of solving logic game Kakuro. It analyze the problem of implementation of this game to the computer algorithm. In the last chapter is explained how is logic game implemented and tested.
Kakuro Puzzle
Keywords: logika; hra; kakuro; křížovka; generátor; řešitel; program; algoritmus; logic; game; kakuro; puzzle; generator; solver; program; algorithm