Simulátor a trenažer digitálních fotoaparátů řady Canon SD 1000 - Páč, Lubor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Výsledkem bakalářské práce je simulátor a trenažér digitalního fotoaparátu Canon PowerShot SD1000. Aplikace bude sloužit na Univerzitě třetího věku jako v pomůcka k výuce zacházení s fotoaparátem. Může sloužit také k prezentaci fotoaparátu. Součástí je také manuál, který je interaktivní součástí aplikace.

The result of this Bachelor's Thesis is Canon PowerShot SD1000 Digital Camera Simulator and Trainer. Application is for the University of the third age, to learn how to use camera. It can be used for camera presentation. Also interactive manual is part of the application.
Canon SD 1000 Digital Cameras Simulator and Trainer
Keywords: Canon PowerShot SD1000; Adobe Flex; Adobe Flex Coding Conventions; Subversion Server; SVN Client; Adobe Photoshop; Action Script 3; MXML; fotoaparát; simulace fotografování; trenažér; interaktivní manual; webkamera.; Canon PowerShot SD1000; Adobe Flex; Adobe Flex Coding Conventions; Subversion Server; SVN Client; Adobe Photoshop; Action Script 3; MXML; camera; photo simulation; trainer; interactive manual; webcam