Aplikace smíšené reality v průmyslu 4.0 a robotice - Jedovnický, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Předmětem této práce je rešerše současného vývoje trendu využívání smíšené reality v průmyslu a robotice a jejich možný vývoj do budoucna. Dále pak praktické seznámení se se systémem Acer Mixed Reality Headset a vytvoření virtuální scény.

Focus of this thesis is research contemporary development of use of mixed reality in engineering a robotics and their possible development for the futire. Also to practicaly get to know Acer Mixed Reality Headset a creation of virtual scene.
Applications of mixed reality for industry 4.0 and robotics
Keywords: Virtuální realita; Rozšířená realita; Smíšená realita; Unity; Acer Windows Mixed Reality Headset; Strojírenství; Virtual reality; Mixed reality; Augmented reality; Unity; Acer; Windows Mixed Reality Headset; Engineering