Obsluha bankovních klientů alternativními distribučními kanály - Nezdarová, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Diplomová práce se zabývá využitím alternativních distribučních kanálů v retailovém bankovnictví obecně a konkrétně v České spořitelně, a.s.. Vlastní řešení spočívá v přípravě a realizaci pilotního projektu využití alternativních distribučních kanálů při získávání studentů jako klientů banky.

This master‘s thesis deals with the alternative chanels of distribution use in a retail banking at large and in Česká spořitelna in the concrete. The self-solution consists in the planning and the implementation of the pilot project by the alternative chanels of distribution use in the getting undergraduates as the bank clients.
The Banking Client Servis Through Alternative Chanels of Distribution
Keywords: banka; alternativní distribuční kanály; mobilní prodejní síť; akvizice; elektronické bankovnictví; internetbanking; telefonní bankovnictví; platební karta; bankomat; bank; alternative chanels of distribution; mobile sale network; acquisition; electronic banking; internetbanking; telephonic banking; card; automated teller machine