Softwarová aplikace pro posouzení vybraných ukazatelů - Bureš, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření finančního plánu pro společnost Smartgym s.r.o. pomocí vybraných ukaztelů. To vše bude obsaženo v excelovské aplikaci, kterou společnost bude moci využívat kontinuálně i v dalších letech, a to nejen na opětovné výpočty ekonomických ukazatelů, jenž se za tu dobu určitě změnily, ale také k výpočtu statistických ukazatelů, jenž budou pomáhat investičním rozhodování společnosti.

This bachelor’s thesis aims to create a financial plan for the company Smartgym s.r.o. through the usage of chsoen indicators. All of this is going to be contained in an excel application, which will be available for continual usage in upcoming years for the company, not only for repeated calculations of economic indicators, but also statistic indicators, which are going to serve as basis for strategic decision making in investment field.
Software Application for Assessment of Selected Indicators
Keywords: Kontingenční tabulka; ekonomické ukazatele; aplikace; EVA; čistá přidaná hodnota; likvidita; Pivot table; ekonomy indicators; application; liquidity; net present value