Strategické řízení elektronického obchodu - Šoba, Josef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Ve své bakalářské práci se budu věnovat vytvoření modelu strategického řízení elektronického obchodu, který bude prospěšný jak pro začínající firmy, tak pro rozjeté podniky a obchodníky. Cíl mé bakalářské práce je zaměřen především na to, jaké prostředky jsou pro vytvoření elektronického obchodu nejvýhodnější.

I will attend to create type of strategic management of e-commerce in my bachelor work, which will be usefull for starting companies as well as for advanced companies. The objective is specialized to resources which are optimal to create e-commerce.
Strategic management of electronic trade
Keywords: elektronický obchod; strategie; strategické řízení; marketing; elektronická tržiště; zákazník; electronic commerce; strategy; strategic management; marketing; e-marketplace; customer