Zaměření areálu sýpky v hospodářském dvoře u zámku v Drnholci - Nedvěd, Marián (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Cieľom bakalárskej práce je vyhotovenie komplexnej účelovej mapy areálu sýpky pri zámku v obci Drnholec v mierke 1:250 a súvisejúceho okolia vrátane vytvorenia stavebnej dokumentácie objektu podľa zvyklostí Národního památkového ústavu.

The object of the bachelor´s thesis is create komplex thematical map of the granary area in the castle in Drnholec in scale 1:250 and related area with creation of object docomentation according to National Heritage Institute.
Measurement area of granary in the farmyard at the castle in Drnholec
Keywords: účelová mapa; dokumentácia objektu; Drnholec; thematical map; object documentation; Drnholec