UDK toolkit - Opletal, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Práce se zabývá tvorbou grafického prostředí pomocí Unreal Development Kit (UDK). Popisuje možnosti tohoto nástroje, seznamuje s tvorbou prostředí a objektů zasazených do scény a vysvětluje funkcionalitu základních nástrojů Unreal Engine 3 (UE3). Práce obsahuje případovou studii vytvořené scény v tomto projektu.

This bachelor´s thesis is focused on grafic enviroment developing using Unreal Development Kit (UDK). The thesis describes possibilities of this tool, introduce to the enviroment development and describes functionality of basic tools in Unreal Engine 3 (UE3). The work contains a case study of created scene in this project.
UDK Toolkit
Keywords: Unreal Development Kit; UDK; Unreal Engine; UE3; herní jádro; tvorba her; tvorba grafického prostředí; Unreal Development Kit; UDK; Unreal Engine; UE3; game engine; game developmet; grafic enviroment development