Návrh komunikačního mixu vybraného podniku - Růžičková, Aneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem komunikačního mixu pro vybraný podnik. Diplomová práce se skládá ze tří hlavních částí a to z teoretické, analytické a návrhové. V první části práce se zaměřuji na vysvětlení základních pojmů, které jsou důležité pro lepší pochopení dané problematiky. Následuje analytická část, která se zabývá charakteristikou vybraného podniku, jeho vnitřní a vnější analýzou a sestavením marketingového mixu společnosti. V závěrečné návrhové části jsou na základě provedených analýz uvedeny doporučené návrhy na zlepšení komunikačního mixu. Tato opatření by měla zajistit větší informovanost o podniku, jeho produktech, zvýšit návštěvnost, postavení na trhu a s tím spojený zisk.

This Master´s thesis deals with the suggestion of a communication mix for a selected company. The thesis consists of three main parts, theoretical, analytical and proposal. In the first part I focus on explaining the basic concepts that are important for a better understanding of the issue. The following analytical part deals with the characteristics of the selected company, its internal and external analysis and the compilation of the marketing mix of the company. In the final proposal part, based on the carried out analysis, the recommended proposals for improving the communication mix are presented. These measures should provide greater awareness of the company and its products, improve number of attendance, market position and the related profit.
Proposal of Communication Mix of the Selected Company
Keywords: Marketing; marketingový mix; komunikační mix; marketingový výzkum; SWOT analýza; Marketing; marketing mix; communication mix; marketing research; SWOT analysis