Komunikační mix společnosti při vstupu na zahraniční trh - Kollár, Robin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato diplomová práce je zamerena na komunikacni mix výrobce a prodejce skleněných a dekoračních výrobků Royal Crystal, s.r.o. při vstupu na zahraniční trh prostřednictvím internetového obchodu. Podnik byl založen v roce 2011.Tato společnost patří mezi největší výrobce skla na území České republiky. Prace popisuje komunikacni prvky, ktere budou slouzit k co nejefektivnější komunikaci tohoto obchodu na zahraničním trhu.

This Diploma thesis is focused on the communication mix of a manufacturer and a seller of glass products and decorations named Royal Crystal, s.r.o. during its expansion into the global market through an online shop. This company was founded in 2011 and belongs among the largest glass manufacturers in the Czech Republic. This thesis describes elements of communication, that will help to increase the efficiency of communication of this company in the global market.
Communication Mix of the Company for Entering the Foreign Market
Keywords: komunikacni mix; podpora prodeje; online marketing; reklama; komunikace; socialni site; e-shop; communication mix; sales promotion; online marketing; advertisement; communication; social networks; e-shop