Návrh změn v systému vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Vaněk, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané společnosti. Práce obsahuje teoretické poznatky týkající se vzdělávání zaměstnanců. Následně je provedena analýza aktuálního stavu vzdělávacího systému ve sledované společnosti, na jejímž základě jsou navržena opatření vedoucí ke zlepšení vzdělávacího systému podniku.

Master’s thesis deals with issue of the educational system and development of employees in selected company. Thesis includes theoretic concepts related to employee training. Next part analyses current education system of selected company. Based on the results, there are suggestions which aims to improve current state of educational system in selected company.
The Proposal of Changes in the System of Employee Education in Selected Company
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; systém vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; metody vzdělávání; lidské zdroje; řízení lidských zdrojů; employee training; educational system; employee development; education methods; human resources; human resources management