SW moduly pro NI VeriStand - Žlebek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Práce se zabývá analýzou stávajících řešení a tvorbou vlastních řešení SW modulů pro NI VeriStand. Moduly mají zajistit komunikaci se sběrnicemi CAN, ARINC429, RS-485, SPI a SDLC v rozsahu zadaném společností Honeywell. Je vhodné z velké části vycházet z již existujících řešení a v případě existence dostačující implementace se nezabývat dalším vývojem. Z analýzy vyplynulo, že existují vhodné komponenty pro CAN, ARINC429 a RS- 485, dále jsem tedy řešil pouze SPI a SDLC. Komponenty jsou realizovány jako Custom Device pro NI VeriStand a obsahují také FPGA část.

Thesis is oriented to analysis of existing solutions and making own solutions of SW mo- dules for NI VeriStand. These modules are meant to enable communications with CAN, ARINC429, RS-485, SPI and SDLC buses in scope as defined by Honeywell company. To work on base of existing solutions is highly suitable, and in case of existence of sufficient implementation no additional work is appropriate. Analysis of current state of availa- ble SW resources revealed, that sufficient components for CAN, ARINC429 and RS-485 exist, so I continued to implement only SPI and SDLC. Components are designed as NI VeriStand Custom Devices and have their own FPGA parts.
SW modules for NI VeriStand
Keywords: National Instruments; LabVIEW; VeriStand; Custom Device; FPGA; SDLC; SPI; ARINC429; RS-485; CAN; National Instruments; LabVIEW; VeriStand; Custom Device; FPGA; SDLC; SPI; ARINC429; RS-485; CAN