MetaArchitektura - Ptáček, Matouš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Cílem projektu je analýza Santiniho díla a následná aplikace získaných poznatků v kontextu města Žďáru nad Sázavou, v němž se nachází významná část architektova portfolia. Výsledkem je návrh pavilonu, který symbolicky spojuje dvě oddělené části města skrz jejich charakteristické hodnoty.

The aim of the project is to analyze Santini's work and to apply the acquired knowledge in the context of the town of Žďár nad Sázavou, where a significant part of the architect's portfolio is located. The result is a pavilion design that symbolically connects two separate parts of the city through their characteristic values.
MetaArchitecture
Keywords: Žďár nad Sázavou; Jan Blažej Santini-Aichel; subdivize; spojení; pavilon; Zelená hora; Zdar nad Sazavou; Jan Blazej Santini-Aichel; subdivize; connection; pavilion; Green mountain