Investiční rozhodování nemovitostních společností - Smetana, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou investičního rozhodování nemovitostních společností v ČR. V úvodu jsou rozebrány teoretické znalosti týkající se faktorů, které ovlivňují cenu nemovitosti. Na základě faktů je vytvořen vzorec pro analýzu realitního trhu a vytvořeny modelace investice. V závěru práce je doporučení, jakým způsobem mohou nemovitostní společnosti zefektivnit výběr struktury aktiv.

The bachelor's thesis deals with the issue of investment decision making of real estate companies in the Czech Republic. The introduction is focused on theoretical knowledge about the factors affecting the price of real estate. Based on those facts, a formula for the analysis of the real estate market is created as well as investment modulation . The conclusion of this thesis is focused on recommendations for real estate companies how to choose an asset structure more effectively.
Real Estate Investment Decision
Keywords: aktiva; analýza; index; investice; likvidita; nabídka; nájem; nemovitost; nezaměstnanost; poptávka; reality; riziko; trh; výnos; vzorec; assets; analysis; index; investment; liquidity; supply; rent; real estate; unemployment; demand; real estate; risk; market; profit; formula