Snoop Dog - Trenčanská, Laura (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
V bakalářské práci Snoop Dog zkoumám vztah textu, pohyblivého obrazu a materiálu, který mění svou podobu a významy prolínáním jednotlivých obrazových koláží. Výsledkem je site-specific instalace složená z rozmanitých materiálů a technologií, čímž navazuji na formu narativních výstavních projektů, které jsem realizovala v Citysurfer Office Praha (2017), Galerie FaVU Brno (2018), Galerie 207 Praha (2016). Východiskem je autorský text a následně instalační celek, kde se pokouším pracovat s prostorovými podmínkami staré budovy FaVU.

In my bachelor work Snoop Dog I study the relationship of text, moving image and material, which changes its form and meaning by intermingling the individual picture collages. The result is a site-specific installation made up of a variety of materials and technologies, which build on the form of narrative exhibition projects I realized at Citysurfer Office Prague (2017), Gallery FaVU Brno (2018), Galerie 207 Praha (2016). The starting point is the author's text and then the installation unit, where I try to work with the spatial conditions of the old FaVU building.
Snoop Dog
Keywords: instalace; video; objekt; detektívka; Snoopy; instalation; video; object; detective story; Snoopy