Elektronická identifikace osob pomocí různých prostředků ztotožnění na národní úrovni (identitaobcana.cz, základní registry aj.), využití datových schránek, elektronizace v oblasti spisové služby a dalších podpůrných nástrojů pro rozhodování univerzity - Vévodová, Renáta (VUT v Brně, 2024)
Popis elektronické identifikace osob od popisu mapování současného stavu a stanovení potřeb na VUT až po popis testování a uvedení do provozu nově vytvořených systémů.
Keywords: identita občana; registr osob; elektronizace; spisova služba