Návrh na efektivní prodej služeb ve zdravotnictví - Sztefková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vnějšího a vnitřního prostředí a následné vyhodnocení současného stavu nově vzniklé společnosti Medicomfort, s.r.o. Na základě zjištěných informací jsou pak vypracovány návrhy ke zlepšení marketingové strategie.

The Master's thesis is focused on analysis of internal and external environment and evaluation of current situation of recently established company Medicomfort, s.r.o.. Proposal for improvement of marketing strategy is constructed, based on discovered information.
The Proposal for an Effective Sale System of Health Services
Keywords: marketingový mix; marketing; služba; SWOT analýza; zákazník; SLEPT analýza; 7S analýza; konkurence; marketing mix; marketing; service; SWOT analysis; customer; SLEPT analysis; 7S analysis; competition