Podnikatelský záměr - Peřinka, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce charakterizuje a analyzuje firmu Agrodružstvo Jevišovice, která připravuje unikátní podnikatelský projekt krokodýlí farmy v rámci nově budovaného agroturistického areálu. Cílem mé práce je zpracování finančního plánu a analýzy rizik projektu včetně návrhů možného řešení zjištěných rizik. Tyto návrhy mají vést k úspěšnému dokončení projektu a ziskovému provozu s minimalizací mimořádných nákladů a škod.

This Bachelor’s thesis characterizes and analyzes the company Agrodružstvo Jevišovice, which plans a unique business project – the crocodile farm as part of agricultural tourism’s grounds. The object of my Bachelor’s thesis is the elaboration of financial plan and risk analysis. It comprises proposals of possible solutions of identified risks which should result in a successful completion of the project and its economical operation with minimizing extraordinary cost and damages.
Business Project
Keywords: Podnikatelský plán; Investiční projekty; Ekonomická efektivnost; Zdroje financování projektů; SWOT analýza; PEST analýza; Finanční plán; Analýza bodu zvratu; Analýza rizik projektu.; Business Plan; Investment Programmes; Economic Efficiency; Financing Arrangements; SWOT Analysis; PEST Analysis; Financial Plan; Break Even Analysis; Risk Analysis.