Realizace technologické etapy spodní stavby polyfunkčního domu v Uherském Hradišti - Bočková, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Předmětem bakalářské práce je technologický projekt hrubé spodní stavby polyfunkčního domu Hradební v Uherském Hradišti. Řešení objekt se nachází v památkové zóně a zastavěném území města. Práce se bude zabývat technologickými předpisy pro zemní práce a základové konstrukce, k těmto předpisům jsou vypracovány návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, časový plán, položkový rozpočet včetně výkazu výměr, průvodní a souhrnná technická zpráva, řešení širších dopravních vztahů, bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

The subject of this bachelor's thesis is the construction technological project of the multifunctional building Hradební in Uherské Hradiště. The discussed object is located in the conservation and residential area of the city. The aim of this thesis is to deal with the technological regulations of the earthworks and fundamental constructions in which case there are built up proposals of mechanical assembly, control and the trial plan, the time-schedule plan, itemized budget including statements of measurements accompanied and summarized technical report, solution of broader logistic relations, healthy and security rules at work.
Mixed-use Building in Uherské Hradiště - Execution of Substructure
Keywords: Polyfunkční dům; hlubinné zakládání; spodní stavba; technologický předpis; piloty CFA; základové konstrukce; zemní práce; strojní sestava; zařízení staveniště; položkový rozpočet; časový plán; betonáž; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost práce.; multifunctional building; deep foundations; substructure; technological regulation; piles CFA; fundamental constructions; earthworks; mechanical assembly; equipment of construction site; itemized budget; the time-schedule plan; concreting; control and the trial plan; work safety